over ons

g o m m a n s   +   s t e i t n e r , opgericht door Stella Gommans en Judith Steitner, is een in Amsterdam gevestigde creatieve studio gespecialiseerd in fotografie, styling & branding. Als een duo houden we er van om onze passies samen te laten komen en nauw samen te werken met onze klanten – groot of klein, gevestigd of startend -, om een perfect visueel verhaal te vertellen. Authentieke beelden die zowel memorabel als uniek zijn. We zoeken altijd naar de eenvoud en geloven dat minder meer is.

Stella is een in Amsterdam gevestigde fotografe en komt oorspronkelijk uit het zuiden van Nederland. Ze verhuisde naar de stad om danseres te worden bij de ballet academie. Maar het universum had iets anders in gedachten. Nadat ze verschillende jaren heeft gewerkt als tv-presentatrice, vond ze 10 jaar geleden een nieuwe passie en droom in fotografie.

 

Judith begon met het leven van haar droom als interior designer en stylist een aantal jaar geleden, maar de liefde voor interieur en het perfecte plaatje was er altijd al. Ze denkt in beelden en houdt er van om dingen te creëren dat een lach op iemands gezicht geeft.

 

Twee zielen, één gedachte.

stella gommans & judith steitner
 

c o n t a c t

Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd.

info@gommansensteitner.com

s t e l la   + (0) 6 51 19 7119

j u d i t h    + (0) 6 46 15 4553