iStock-adeena542791126.jpg
IMG_0264.jpg

framed mini print

halcyon; calm & peaceful

captured poetry by gommans + steitner

 

Fine Art giclée prints van gommans + steitner, een unieke collectie van 'stillevens' waarbij minimalisme en zachtheid centraal staan.  Alle prints dragen een mooie Engelse naam, een woord, een zin kloppend bij het gevoel dat het beeld brengt. We willen een glimlach op het gezicht toveren, emoties opwekken, je wereld een stukje mooier maken; poëzie in beeld. Onze giclée prints worden gedrukt op duurzaam Hahnemühle fine art papier met een fluweelachtig oppervlak en fijne textuur.

De framed mini art prints, zijn de kunstwerken in het klein, voorzien van een dik passe-partout en een hoogwaardige aluminium lijst met zogeheten true color glas waardoor de reflectie nihil is en de structuur van de print bijna tastbaar. 

Daarnaast vinden we het heerlijk om onze passie voor beeld te delen met onze klanten -groot of klein, gevestigd of startend-, om een perfect visueel verhaal te vertellen. Bekijk hier onze portfolio.
 

giclée: gi-clée (de; v (m))  zeer hoogwaardige printtechniek, komt van het Franse werkwoord giclet dat stralen of vernevelen betekent

 

Volg ons op instagram en zie je een beeld dat je heel graag in een print zou willen hebben, neem dan contact met ons op via info@gommansensteitner.com

  • Instagram