gommans en steitner.jpg

Persberichten en aanvragen via info@gommansensteitner.com

g o m m a n s   +   s t e i t n e r , opgericht door Stella Gommans en Judith Steitner met allebei een enorme passie voor beeld in de meest brede zin van het woord. Gommans' specialisme is fotografie terwijl Steitner uitblinkt in haar vak als stylist en interior designer. En deze krachten gebundeld vormt de basis van deze creatieve studio.

We hebben inmiddels een eerste collectie Fine Art Prints uitgebracht. Een collectie van beelden waarin minimalisme, zachtheid en eenvoud voorop staat waardoor het resultaat puur en authentiek is.

 

Als een duo houden we er van om onze passies samen te laten komen en nauw samen te werken met onze klanten – groot of klein, gevestigd of startend -, om een perfect visueel verhaal te vertellen. Ons werk is minimalistisch, maar we omarmen tegelijkertijd kleur en structuur om het juiste verhaal te kunnen vertellen. 

Bekijk hier onze portfolio en mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking of willen weten wat de mogelijkheden zijn, dan horen we dat natuurlijk graag.

Let's have a blast!

s t e l l a   +   j u d i t h

info@gommansensteitner.com

stella gommans + 06 - 5119 7119

judith steitner + 06 - 46 15 45 53