Privacy Policy

 

Bij het plaatsen van een bestelling in de shop worden er een aantal persoonsgegevens van je vastgelegd. Wij vinden het belangrijk om jouw privacy daarbij zoveel mogelijk te respecteren en te beschermen. In deze verklaring staat welke gegevens wij vastleggen en voor welke doelen die gegevens gebruikt worden.

1. Welke gegevens verzamelen wij en waarom?

Een bezoek aan onze site / shop

We verzamelen gegevens over de bezoekers van onze site en webshop, bijvoorbeeld hoeveel bezoekers er zijn geweest en vanaf welke pagina ze zijn doorverwezen. Gegevens die hierbij vastgelegd kunnen worden zijn informatie over je apparaat, je besturingssysteem of het tijdstip waarop je onze site / shop hebt bezocht. Deze gegevens gebruiken wij voor onze statistieken. Hiermee krijgen wij inzicht in de wensen van de bezoekers. Voor deze analyses en het verzamelen van deze gegevens worden cookies geplaatst.

Cookies zijn kleine bestandjes waar de informatie in wordt opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Wanneer je contact met ons opneemt

Als je contact opneemt via het e-mail adres info@gommansensteitner.com leggen we enkel dit e-mailadres en deze naam vast. We gebruiken deze gegevens om je van dienst te kunnen zijn en je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Telefoonnummers worden niet opgeslagen na een telefonische vraag.

Bij het plaatsen van een bestelling

Als je een bestelling plaatst in onze shop worden er een aantal gegevens van je gevraagd. Zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en post adres. Deze gegevens slaan we op in onze administratie om de order te kunnen verwerken. De persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om de bestelling te verwerken. Gegevens worden enkel aan derden (lees meer over deze partijen bij punt 3)  beschikbaar gesteld om betaling en levering van de bestelde producten mogelijk te maken.


2. Hoe lang worden de gegevens bewaart?

De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. Zo moeten we de facturen, met daarin je persoonsgegevens, 7 jaar bewaren. We houden ons aan deze wettelijke termijnen.


3. Met wie delen we de gegevens?

De adres gegevens die worden gevraagd worden gebruikt om de overeenkomst met jou als bezoeker uit te kunnen voeren en de bestelde artikelen te kunnen leveren. Google analytics voert metingen uit om onze statistieken van het shop gedrag van de klant bij te kunnen houden. Betalingen in onze webshop worden gedaan via iDeal en worden snel en veilig verzorgd door Mollie zodat wij online betalingen kunnen accepteren met deze online kassa. De betalingen worden uiteindelijk bijgeschreven op onze KNAB rekening.

Wij delen de gegevens met PostNL. Hier maken wij met de adresgegevens de etiketten zodat de bestelde artikelen / producten kunnen worden geleverd op jouw afleveradres.

Voor het verwerken van onze administratie maken wij gebruik van het boekhoud programma Moneybird. Op de factuur worden de adresgegevens vermeld. En Moneybird verstuurd de offertes en facturen direct naar het opgegeven e-mailadres.

Al deze bedrijven zijn onze partners om de order zo goed mogelijk te verwerken. Ook zij hebben te maken met dezelfde privacy voorwaarden van de Europese Unie en handelen naar de afspraken over de beveiliging en geheimhouding van jouw persoonsgegevens.


Gegevens voor social media

De social media kanalen (instagram) gebruiken wij om te inspireren en geeft de mogelijkheid om met ons in contact te komen. De beheerders van deze diensten verzamelen ook jouw persoonsgegevens.

4. Hoe zijn de gegevens beveiligd?

Om je privacy te beschermen, maken wij gebruik van de beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.


5. Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Eventuele (on)juiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Wanneer je toegang wenst tot deze informatie of de persoonlijke gegevens wenst te verbeteren kun je dit verzoek sturen naar info@gommansensteitner.com en zullen we binnen 4 weken dit verzoek verwerken.

Heb je een klacht over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, meldt dit dan eerst via info@gommansensteitner.com. We zoeken dan samen met jou naar een oplossing.

Daarnaast heb je als bezoeker van onze site / shop het recht een online klacht in te dienen bij de “Autoriteit Persoonsgegevens” (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).